Νεα Μακρη Φωτια : Φωτιά στη Νέα Μάκρη - CNN.gr : Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: ΟΙ 12 ΩΡÎ'ΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟÎ
ΟΙ 12 ΩΡÎ'ΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟÎ"ΩΝ... (ΦΩΤΟ from www.airetos.gr
Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). fotia-androsb
fotia-androsb from rpn.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. fotia-androsb
fotia-androsb from rpn.gr
Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20.09.2021) στη νέα μάκρη μαίνεται, με κατοίκους από λιβίσι και άγιο εφραίμ να έχουν εγκαταλείψει . Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

Νεα Μακρη Φωτια : Φωτιά στη Νέα Μάκρη - CNN.gr : Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.